Kényelmes.

Az esküvői ruha végigkíséri a Nagy Napot.

  • Felvételekor általában az örömanya segít befűzni, eligazítani.
  • A nap folyamán legalább kétszer megy el a menyasszony a mellékhelységre, itt egy barátnő vagy a vőlegény szokta tartani neki az abroncsot, és segít a művelet tökéletes elvégzésében.
  • A viselés alatt sokat kell vele sétálni. A fotózási helyszíneken, mind a házasságkötés előtt és után, és a lagzi helyszínén is.
  • A cipő kényelme is legalább olyan fontos. Érdemes meggondolni annak típusát, mert a lábbeli a legtöbb ruha esetében szinte nem is látszik.
  • A ruha egyik intenzív kihívása a tánc alatt mutatkozik meg. Nem azt mondom, hogy a ruhapróba alatt próbáljon meg az ifjú lány egy másfél órát táncolni benne, de ha valami nagyon mozog a ruhán vagy félrecsúszik, az a tánc alatt hatványozottan ki fog jönni.

Nade mi a legnagyobb igénybevétel?

Nem is gondolná az ember, de a menyasszony az esküvő egyharmadát ülve tölti el.

A ruhapróbák legnagyobb részében csak állva nézik meg azt, hogy mennyire jól néz ki, pont ilyen ruha szerepelt az álmokban, de az álmok rémálommá is válhatnak, ha a ruha megfojtja a szegény menyasszonyt.

Ruhapróba alatt érdemes legalább 10 percet (hacsak nem többet) leülni a teljes felpróbált ruhában. Ha picit nyom, vagy kényelmetlen, igazítást kell kérni.

Íme az esetek amikor ülni kell

  • Mindegy az autó mérete, de hidd el kicsinek fog tűnni, ha a menyasszonyi ruhával beleülsz. Az utazások alatt, amíg kimegy a helyszínekre az ifjú pár. A ruhával egy szűknek tűnő autóban is csücsülni kell akár egy órán keresztül is.
  • Az esti lagzi vacsoráján.
  • A legtöbb házasságkötés alatt.

Ráadásul minden menyasszony egyik vágya, hogy az esküvőjén igazán vékony legyen, és ezért általában szűkebb ruhában szeretne lenni, vagy olyan ruhában ami kényelmetlen, de slankít, mondván, hogy egy napra kibírom. De a kényelmetlen ruha viselete egy idő után kiül a menyasszony arcára, majd ez a nagy nap hangulatát is befolyásolhatja. Lányok, ifjú asszonyok és hölgyek, én mondom most Nektek, hogy csinosak és vékonyak vagytok, legyen a kényelem is egy fontos szempont. 🙂

• Szeretnéd, hogy én fotózzam az esküvőd? Esküvői fotózás árak

 

twitterlinkedinrss
Ha tetszik a bejegyzés, oszd meg,Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailvagy kövess 🙂