Koszorúslányok

koszorúslányok esküvőn

A koszorúslány hivatalos definíciója nem más, mint a menyasszony segítője az esküvő folyamán. Ha van rá idő, akkor érdemes belecsapni, és jópár fényképet készíteni a koszorúslányokkal is. Ha elkészültek a kötelező elemek és beállítások, nagyon szeretem kreatívabbra venni a figurát. A csoportképekbe bele lehet csempészni sokat, erről talán majd részletesebben írok, megpendítve azt, hogy milyen jó a baráti képeknél a kő-papír-olló játékot bedobni, vagy mutassák meg melyik irányba megy az ifjú pár nászútra, esetleg mindenki mutasson rá a bal kezével az ifjú párra. El nem engedve a koszorúslány témakört, itt is érdemes több setupot elkészíteni, és erre csak percek vannak, így jó előre gondolatban fel szoktam készülni egy-két beállítással, amit könnyen meg lehet valósítani.

esküvői koszorúslányok

Az itt látható képek alig 3 perc alatt készültek el. Egy jóöreg trükköt vetettem be az alábbin: a vőlegénynek mondtam, hogy emelje fel a karját, mintha szelfit készítene, majd a gépet felemeltem a keze végére, és elkattintottam a képet. A fókusz mindig a legelső emberen van. Így négyszemközt szólva nemrég vettem egy Samsung Galaxy S9-es telefont, és be kell valljam legalább olyan gyönyörű képet tud készíteni így szelfikameraként használva, mint az eos 5d mark III.

vőlegény szelfi

Pár tipp a koszorúslányok öltözékéhnez:
  • Legyenek valamilyen szempontból egységesek, hordjanak valamilyen azonos ismertetőjegyet: legyet fejkorona, fejdísz, virágcsokor, azonos ruha, de mindenképp valami egyedi azonosítójel, ami megkülönbözteti őket a rokonságtól.
  • És még ezer más klisé, de mind tudjátok 🙂 eszegető koszorúslányok
  • Node mégis van valami: sok koszorúslány potenciális házasulandó, és van olyan eset, amikor érthető módon nagyon szeretné, ha a párja kísérné az oltár felé a menyasszony előtt. Éppen ezért a templomi szertartás folyamán gyakran szoktak kísérőkkel együtt bevonulni, a kísérők is jelenjenek meg valamilyen szempontból egységesen. Legyen az akár egy virág a zakózsebben.

Életkor szempontjából mindegy, hogy picik vagy nagyok, sőt az is mókás, ha vegyítik őket, lehet köztük egykorú a menyasszonnyal, és lehet köztük igen apróka, akár négy vagy öt éves is, ami talán a legfontosabb, ha van rájuk is idő és lehetőség, sosem szabad elszalasztani ezeket a pillanatokat sem.

Van még egy nagyon fontos dolog! • Szeretném fotózni az esküvőd! 🙂 Kattints ide árakért és referenciákért! Esküvői fotózás árak

twitterlinkedinrss
Ha tetszik a bejegyzés, oszd meg,Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailvagy kövess 🙂