Avagy mit kapok és mit adok egy fotózásért?

115 ezer Forintot kérek egy esküvőért. Itt van 2 pont amiért ilyenek az esküvői fotós áraim.

1. pont: …mert egy témát többször járok körül.

Sosem hagyom abba a fotózást az esküvőn, ha úgy érzem, egy témáról elkattintottam azt az egy jó képet. Hiába érzem úgy, hogy megvan egy rész, valahogy mindig érdekesebb és érdekesebb pillanatokra vadászom, és figyelek arra, hogy több szemszögből is körüljárjam az adott eseményeket. Ezeket a szempontokat és a kitartó pillanatvadászatot nem várhatjuk el egy kedves ismerőstől, vagy egy amatőr fotóstól, igenis amikor az esküvői fotós árára gondolunk, kulcsfontosságú tény megvizsgálni a fotós alaposságát, igényességét.

Tortavágás esküvőn több szemszögből mosolygó menyasszonnyal, vicces figura esküvőn, esküvői tortavágás sorozatkép
Esküvői tortavágás

2. pont: …mindig meglesem a lehetőségeket.

Senki sem fogja megdícsérni és megfizetni azt a fotóst, aki udvariasan leereszti a fényképezőgépét, amikor a McDonald’s biztonsági őre arra utasítja, hogy tilos fotózni az étteremben. Vagy az a fotóst, aki még életében nem látott szertartást, és nem tudja, hogy mikor hol a helye, nem mer felmenni a pulpitusra, vagy nem mer áttörni egy építkezésen azért, hogy meglegyen a kép.

Hiszen utólag mindenki csak a képeken keresztül fog emlékezni, ha nincs elkattintva, arra nincs bocsánat. Ezért élvezem az esküvőfotózást, mert megismételhetetlen pillanatokat gyűjthetek úgy, hogy bátran felhasználom a környezeti adottságokat.

bátor esküvői képek, merész esküvői képek, mcdonalds esküvő, építkezés esküvő
Esküvő fotózás bátrabb pillanatok

Természetesen vannak még kliséfaktorok, kreativitás, pontosság, igényesség, de ezt remélem megtapasztalod, ha meglesel még pár cikket oldalamon. Magyarországon a legfontosabb érték a bizalom. Akit esküvői fotósnak választunk, felelősséggel ruházzuk fel, hogy életünk legfontosabb napjáról gyűjtsön felejthetetlen emlékeket. Ezért van ez a weboldal is, hogy végig tudd böngészni, mi az amit kaphatsz tőlem 115 000 Forintért (ennyi a teljes esküvőfotózás ára) Szóval szeretném fotózni az esküvőtöket! Ha kicsit kevesebbet szeretnétek költeni, a lentebbi linken láttok lehetőséget ezt az árat csökkenteni. 😉

A további linken referenciákat (teljes albumot) is láthattok, és fel tudjátok velem venni a kapcsolatot is: Esküvői fotózás árak

twitterlinkedinrss
Ha tetszik a bejegyzés, oszd meg,Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailvagy kövess 🙂