Megtaláltam a legszebb esküvői keretet!

Íme néhány példa a retusáláshoz a képek bekeretezésére:

Egy andalítóan megkapó virágminta, vagy egy aranyozott körítés, esetleg egy sötétítés a széleken, vagy egy minden képzeletet felülmúló színragyogós effekt igazán szép clipart-okkal átvarázsolja a kép hatását.

Bátran buzdítok mindenkit, hogy ne tegyen ilyet!

Az esküvő meghitt pillanatait a fényképezőgép tökéletesen rögzíti. Bármilyen digitálisan rászerkesztett mesterséges keret kontextusba helyezi, és megváltoztatja annak hangulatát. Az igazán tökéletes fényképeket nem a körítések fogják meghatározni, hanem a fényképeknek a szinte tapintható érzelmi tartalmuk.

  • És most elmondok egy titkot!

Ha úgy érzi a fotós, hogy nincs meg a megfelelő tartalom a fényképén, elkezd keretezni. Átgondolja, hogy mitől lenne több a kép, mitől érhetne többet… De az igazán szép képek megállják a helyüket szegély nélkül is, legyen a legszebb keret maga a böngésző. 🙂

Ha kinyomtatjuk, na akkor jöhet az igazi, szép foglalat, hogy a környezetből kiragadjuk azt a pillanatot, ami fontos nekünk. Viszont minek hangsúlyozni a weboldalon egy képet, mikor eleve ki van emelve, ha megnyitottuk?

Igen, online a LÁTHATATLAN keret a legszebb! Soha nem adok keretezést a képeimhez, mert az élmények, mint ahogy a fényképek is határtalanok. 🙂

• Szeretnéd, hogy én fotózzam az esküvőd? Esküvői fotózás árak

twitterlinkedinrss
Ha tetszik a bejegyzés, oszd meg,Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailvagy kövess 🙂