Esküvői helyszínek

  1. Lehetőleg legyen fedett részük.
  2. A könnyű megközelíthetőség előny.
  3. Gondolni kell a parkolási lehetőségekre.
  4. Lehessen ott aludni.

Esküvői helyszínek – Fedett vagy zárt terek

A helyszín keresésnél biztos bele fogtok futni álomszép kertekbe, szemet gyönyörködtető lugasokba, és csillagos ég alatti megrendítő díszletekbe. Nagyon fontos emellett arra is gondolni, hogy az időjárás szeszélyes tud lenni. Bármikor eshet az eső, éppen ezért bármilyen szép kinti helyszín választása esetében a helynek kell legyen egy fedett része is, ahol eső esetén lesz a lagzi. Ha esik, elázhat a szép menyasszonyi ruha, és emellett ráülhet a meghívottak hangulatára, ha a kinti színtér helyett nehezen férnek el az eső védett helyen. Egy szó, mint száz, a helyszín, ha kinti, akkor rendelkeznie kell elegendő férőhelyű, legalább olyan szép, fedett befogadóhellyel.

Esküvői helyszínek – Megközelíthetőség és Parkolás

Mind kocsival, mind közösségi közlekedéssel könnyen megközelíthetőnek kell lennie a színhelynek. Sokan vannak, akik az esküvőkre nem szeretnek autóval járni, mert úgy mulatnak, hogy egy kis alkoholt is szívesen fogyasztanak. Ők erősen függenek a közösségi közlekedéstől, vagy megkérnek valakit, aki gépjárművel rendelkezik. És itt a következő szempont, hiszen aki kocsival jön, ő szeret ingyen vagy olcsón leparkolni a helyszínhez közel. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy nem lehet esküvőt tartani a budai várban, vagy Búcsúszentlászlón, csak akkor a meghívóban segíteni kell az embereket. Később lesz cikk az esküvői meghívókról, de elöljáróban annyit, hogy a meghívó mellé érdemes még egy papírt adni, vagy a meghívóra szerkeszteni az ajánlott megközelítési lehetőségeket, és ajánlott parkolási módokat is.

Esküvői helyszínek – Ott alvás

Biztos fognak érkezni az esküvődre kisgyermekes szülők, vagy idős rokonok, akik nem szívesen indulnak el haza este 10, vagy éjfél után, de vannak olyan meghívottak is, akiknek fontos a kényelem, és szeretnének egy külön szobában öltözni, pihenni, később aludni is. Ezért fontos, hogy a helyszínen, vagy a közelében legyen szállási lehetőség is. Arról nem is beszélve, hogy kedves Ifjú pár, Ti is itt fogtok aludni vagy pihenni a Nagy nap után. 🙂

• Szeretnéd, hogy én fotózzam az esküvőd? Esküvői fotózás árak

twitterlinkedinrss
Ha tetszik a bejegyzés, oszd meg,Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailvagy kövess 🙂