Gyors esküvői fényképek, akár 1 nap alatt kész a teljes album

Egy nap alatt megkapjátok az igényesen retusált esküvői képeiteket egy Google albumon keresztül, és ezt a linket kedvetek szerint bárkivel megoszthatjátok. Összeszedtem 10 pontban, hogy mik az előnyei ennek.

Menyasszony a templom előtt

  1. Már másnap vissza tudtok emlékezni a Nagy napra. Nemcsak gondolatban, hanem magukon a képeken keresztül.
  2. Már a rákövetkező napon ki tudjátok posztolni a profi képeket a saját esküvőtökről, beelőzve a lelkesen fotózó rokonokat, a sok-sok mobilos szelfit.
  3. Bővebben kifejtve nem a rokonoktól kell képeket lesni és várni, amíg a fotós elkészül a képekkel. Én már 1 nap alatt elkészülök a teljes esküvői albummal.
  4. Nem kell heteket és hónapokat várni az esküvői képekre. Igazából egyáltalán nem kell várni a fényképekre, hiszen míg másnap kialusszátok a lagzit, mire felébredtek, ott lesznek a Nagy Napról a képek Nálatok.
  5. A minőség, és az igényesség számomra nagyon fontos. Ebből kifolyólag minden kép egyesével átesik retusáláson, így átdolgozott és professzionális válogatott albumot kaptok a rákövetkező napon tőlem.
  6. Vízjel nélküli képeket használok. Nem jelölöm meg a fényképeimet semmivel, nem teszek rájuk © védjegy jelet. Hiszen a képek nem rólam szólnak, csak Rólatok! 🙂
  7. Google albumok linket kaptok, így azon keresztül könnyen le tudjátok tölteni az összes képet, valamint a linket megosztva sosem volt egyszerűbb megmutatni a rokonoknak a képeket. Már jópár albumot linkeltem itt a honlapon, mutatok még egy párat, ha legörgettek.
  8. Ha a teljes esküvőre bíztok meg, akkor bizony nem kevés, ellenben sok-sok-sok fényképet fogtok kapni már másnapra, igény szerint pedig szívesen odaadom az összes elkattintott képet is. Lessétek meg a mintaalbumot alul!
  9. Minden fontos pillanat meg lesz örökítve és el lesz kapva, szenvedélyem a fotózás, és a megismételhetetlen pillanatok megörökítése.
  10. Van még egy meglepetésem, de azt majd egy következő cikkben fogom részletesen leírni. 😉 #vetítés #lagziban #igényszerint #esküvőalatt #végigasarokban #kismonitoron

Csoportkép az esküvőn

Ahogy ígértem, mutatok pár mintaalbumot.

Ráhelék esküvője

Dalmáék esküvője

Szóval szeretném fotózni az esküvőtöket! 🙂 Kattintsatok ide árakért és referenciákért! Esküvői fotózás árak

Esküvői menet az utcán

twitterlinkedinrss
Ha tetszik a bejegyzés, oszd meg,Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailvagy kövess 🙂